Alma Hanganu face parte din echipa Consulteam avand rolul de HR Consultant specializat in recrutare. Cu studii de comunicare si economie, activeaza de peste 10 ani in HR, pentru agentii BPO, companii multinationale cat si antreprenoriat, din industria IT si nu numai.

Cu un background profesional in recrutarea si selecția personalului, retenția angajaților, dezvoltarea personalului, solutionarea conflictelor, compensatii si beneficii precum si politici de resurse umane, Alma este pasionata de a contura si implementa strategii, astfel incat sa creeze un impact pe termen lung.

De-a lungul experientei profesionale a cautat sa identifice cei mai buni profesionisti, de la pozitii de entry-level pana la Top Management, folosind unelte precum Headhunting, Executive Search, Corporate Profiling, Strategii Recrutare, Employer Branding, Social Networking. Rolul ei imbina know-how HR, expertiza in recrutare si managementul talentelor, incurajand flexibilitatea, transparența, profesionalismul și respectul fata de clienții sai.