Recrutare si Selectie Personal, Training

Consulteam este una dintre companiile reputate in piata de resurse umane si livreaza servicii de consultanta HR (studii salariale, compensatii & beneficii, etc.), recrutare si selectie, administrare de personal, coaching, training, teambuilding,  atat in Romania, cat si pe pietele din Europa unde este prezenta.

Din 2016, Consulteam face parte din grupul international de companii Cteam, cu birouri in Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Cehia, Croatia, Moldova, Romania, Serbia, Slovacia.  

De peste 11 ani, experienta cumulata a consultantilor nostri ne da avantajul unei abordari unice si integrate despre cum putem sa aducem valoare business-ului clientilor nostri:

  • Consultanta HR
  • Evaluarea si gradarea posturilor
  • Studii salariale 
  • Programe de training  (HR, vanzari, leadership & management, abilitati specifice)
  • Coaching 
  • Recrutare si selectie personal

 

Consulteam detine certificarea ISO 9001, sistemul de management al calitatii, orientat catre respectarea, de catre produsul sau serviciul livrat catre client, a tuturor cerintelor acestuia. ISO 9001 reprezinta recunoasterea si formalizarea standardelor noastre profesionale, pe baza carora a fost construita reputatia companiei.  

 

Despre noi: 

2002 - 2015: Timp de 13 ani, grupul Consulteam s-a aflat intr-o alianta strategica cu Mercer – leader global in zona de consultanta HR si studii salariale globale – pentru pietele din Romania, Muntenegru, Bulgaria, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Rusia, Ucraina, Israel si Albania. Consulteam a fost partener exclusiv Mercer in Romania si Balcani si a deschis drumul companiei americane pe aceste piete, crescand de la an la an businessul in regiune. Incepand din 1 ianuarie 2016, Mercer a decis sa intre pe aceste piete sub brandul propriu.

2005: Grupul Vedior (astazi Randstad), una dintre cele mai mari companii de resurse umane din lume, specializata in leasing de personal si angajari temporare, achizitioneaza pachetul majoritar in Grupul Consulteam. 

2009 - 2016:  Consulteam a facut parte din Grain Holding, companie cu activitati in zona de resurse umane si outsourcing IT.

2012 - 2016: Consulteam Romania a fost partenerul exclusiv in Romania al TACK International, companie globala de training, cu prezenta in peste 30 de tari. 

2013: Consulteam devine partener unic al Objective Management Group in Romania si Balcani. OMG este leader de piata in ceea ce priveste evaluarea oamenilor de vanzari si screening in procesul de recrutare. 

2016: Consulteam devine afiliat Willis Towers Watson in Romania.

2017: Consulteam aduce in Romania scoala de coaching Erickson College International, acreditata de catre International Coaching Federation (ICF).